Ξενοδοχείο Prague City | Φθηνο Ξενοδοχειο 2 αστερων στην Πραγα

Ξενοδοχείο Prague City

Το Ξενοδοχείο Prague City προσφέρει εξαιρετική διαμονή στο κέντρο της πόλης. Βρίσκεται σε μια ήσυχή γειτονιά του κέντρου της Πράγας και μόλις δέκα λεπτά με τα πόδια από την Παλιά Πόλη. Είναι επίσης πολύ κοντά στα πιο πολλά μνημεία της πόλης. Κοντά στο ξενοδοχείο θα βρείτε πολλά εστιατόρια με παραδοσιακή τσεχική κουζίνα και μπαρ που διαθέτουν την φημισμένη τσεχική μπύρα. Για τις βόλτες σας μπορείτε να επισκεφτείτε και το πάρκο Riegrovy sady που βρίσκεται κι αυτό κοντά στο ξενοδοχείο. 

Το Ξενοδοχείο διαθέτει τριάντα δύο όμορφα διακοσμημένα δωμάτια με ιδιωτικό μπάνιο, κλιματισμό και δορυφορική τηλεόραση. Τα δωμάτια είναι άνετα και καθαρά με ζεστή ατμόσφαιρα για στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης.

Το φιλικό προσωπικό του ξενοδοχείου μπορεί να σας βοηθήσει με οτιδήποτε χρειάζεστε για οργανώσετε τις διακοπές σας στην Πράγα. Μπορείτε αν θέλετε να ζητήσετε να σας κάνει κρατήσεις σε εστιατόρια και να σας κλείσει θέσεις για την όπερα ή το θέατρο. Είναι πάντα στη διάθεση σας για να σας προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες. Υπάρχει αίθουσα πρωινού όπου μπορείτε να απολαύσετε το πρωινό σας κάθε πρωί, αλλά και ιδιωτικό γκαράζ για τα αυτοκίνητα στο ξενοδοχείο.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress