Ξενοδοχειο Chopin Πραγα | 3 Αστερων Οικονομικο Ξενοδοχειο στην Πραγα

Ξενοδοχειο Chopin Πραγα

Το τριών αστέρων Ξενοδοχείο Chopin βρίσκεται στο κέντρο της Πράγας και η κεντρική του αυτή τοποθεσία το κάνει ιδανική επιλογή για όσους επισκέπτονται την Πράγα για δουλειές αλλά και διακοπές.

Η Παλιά Πόλη της Πράγας, το Εθνικό Μουσείο, η Όπερα, το Εθνικό Θέατρο, το Κάστρο της Πράγας βρίσκονται πολύ κοντά στο ξενοδοχείο και μπορείτε να τα επισκεφτείτε με τα πόδια ή την δημόσια συγκοινωνία.

Επιπλέον κοντά στο ξενοδοχείο υπάρχουν και πολλά καταστήματα αν ενδιαφέρεστε να ψωνίσετε αλλά και πολλά εστιατόρια, καφετέριες και μπυραρίες.

Κάθε ένα από τα 80 άνετα και μοντέρνα διακοσμημένα με έντονα χρώματα δωμάτια του Chopin διαθέτει κλιματισμό, ιδιωτικό μπάνιο, δορυφορική τηλεόραση, γραφική ύλη και τηλέφωνο. 

Το ξενοδοχείο διαθέτει και μια υπερσύγχρονη αίθουσα συνεδριάσεων με χωρητικότητα 35 ατόμων, κλιματισμό και σύνδεση στο διαδύκτιο.

Το εστιατόριο, το μπαρ και το lounge του Ξενοδοχείου Chopin προσφέρουν το ιδανικό περιβάλλον για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τις στιγμές σας εντός του ξενοδοχείου.

Online Κρατησεις: http://praga-holiday.gr/?page_id=2

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress