Ξενοδοχειο Bridge Πραγα | Φθηνο Ξενοδοχειο στην Πραγα

Ξενοδοχείο Bridge Πραγα

Το Ξενοδοχείο Bridge βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της πόλης από όπου μπορείτε να βρεθείτε σε οποιοδήποτε μέρος της Πράγας. Συγκεκριμένα βρίσκεται στο Smichov, κοντά στον ποταμό Moldava και την Γέφυρα Jiraskuv Most. Η περιοχή αυτή είναι γεμάτη καταστήματα, εστιατόρια, καφετέριες και μπυραρίες.

Περνώντας απέναντι θα βρεθείτε στην πλατεία Karlovo Namesti. Επίσης πολύ κοντά στο ξενοδοχείο βρίσκεται το εμπορικό κέντρο Novy Smichov και η μεγαλύτερη μπυραρία της Πράγας που λειοτυρεί από το 1869 η Staropramen.

Το Bridge στεγάζετε σε ένα ιστορικό κτήριο το όποιο ανακαινίστηκε πρόσφατα κρατώντας βέβαια την αρχική του πρόσοψη και τον αριστοκρατικό του χαρακτήρα.

Όλα τα δωμάτια του ξενοδοχείου είναι ανακαινισμένα και εξοπλισμένα με ιδιωτικό μπάνιο, τηλεόραση, ανεμιστήρα, στεγνωτήρα μαλλιών και βραστήρα.

Το φιλικό προσωπικό του ξενοδοχείου είναι πάντοτε στη διάθεση σας προσφέροντας τις υπηρεσίες του και κάνοντας την διαμονή σας στην Πράγα άνετη και ευχάριστη. Ακόμα το ξενοδοχείο προσφέρει μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο ή τον σταθμό του τρένου.

Online Κρατησεις

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress