Πανσιόν Jana Πραγα, Φθηνο Ξενοδοχειο στο Κεντρο της Πραγας

Πανσιόν Jana Πραγα
 
Η πανσιόν Jana βρίσκεται σε μια από τις πιο όμορφες περιοχές της Πράγας κοντά σε πολλές βίλλες και επαύλεις ενώ είναι και σε κοντινή με τα πόδια απόσταση από το Κάστρο της Πράγας από όπου μπορείτε να περπατήσετε στον δρόμο Malá Strana και να βρεθείτε στην Γέφυρα του Καρόλου, την Παλιά Πόλη και την Πλατεία Wenceslas.

Βέβαια μπορείτε να πάρετε και κάποιο από τα τραμ που περνούν από την πανσιόν και να βρεθείτε γρήγορα και άνετα στο κέντρο της πόλης.

Στην πανσιόν υπάρχουν τέσσερα διαμερίσματα με σύγχρονες ανέσεις. Το ένα είναι άνετο με μια κρεβατοκάμαρα, τραπεζαρία, μια μικρή κουζινούλα με μάτια κουζίνας, ψυγείο και τηλεόραση. Διαθέτει βέβαια και μπάνιο με ντουζιέρα και τουαλέτα.  
Δυο από αυτά είναι μεγαλύτερα και διαθέτουν τρία υπνοδωμάτια, κουζίνα με ψυγείο, φούρνο, μάτια κουζίνας και τηλεόραση. Επιπλέον έχουν δικό τους μπάνιο με ντουζιέρα και τουαλέτα.

Υπάρχει βέβαια και το μεγαλύτερο διαμέρισμα που διαθέτει τρία υπνοδωμάτια, μεγάλη κουζίνα, τραπεζαρία, φούρνο και μάτια κουζίνας, μεγάλο ψυγείο με καταψύκτη, τηλεόραση, μπάνιο με μπανιέρα και ξεχωριστή τουαλέτα.
Όλα τα διαμερίσματα έχουν την δυνατότητα για επιπλέον κρεβάτια.  

Στην πανσιόν υπάρχει πρόσβαση στο διαδύκτιο αλλά και χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress